Pöytävaraukset

Kiitos varauksesta! Saat vahvistuksen piakkoin.

Varausohjeet

Mikäli haluat tehdä pöytävarauksen, luethan ohjeet ennen varauksen tekoa (huom. varausmaksut ovat voimassa vain live-keikkapäivinä)

 

Pöytävaraukset koskevat ainoastaan esiintymislavan edessä olevaa "reservation only" -aluetta, jossa ei ole varattavissa varjopaikkoja. Pöydän varausmaksu sisältää juomatarjoilun varausmaksuun saakka.

Ennakkovarausten varausmaksut:

4-6 henkilöä (tavalliset pöydät), minimi myyntitakuu on 300 €. Mikäli yli 6 henkilöä, hintaan lisätään 50 eur per henkilö.

8-12 henkilöä tai enemmän (sohvaryhmät), minimi myyntitakuu on 600 €. Mikäli yli 12 henkilöä, hintaan lisätään 75 € per henkilö.

Maksulliset pöytävaraukset koskevat ainoastaan tapahtumapäiviä ja viikonloppuja (pe-la). Varauksen ikäraja on K-18.

Huom. Ilmoita viestikentässä varaatko tavallisen pöydän vai sohvaryhmän. Varauksen yhteyteen on mahdollista tilata valmiita juomapaketteja. Halutessasi voit pyytää juomamenun varauksen viestikentässä.

Varauksen tehneen seurueesta vähintään yhden henkilön on saavuttava paikalle 15 min ennen varauksen alkua (ilmoittautuminen portilla järjestyksenvalvojalle tai vaihtoehtoisesti jonkun on vahvistettava varauspäivänä sähköpostitse seurueen saapumisaika / varaus@tiksinpatio.fi). Muussa tapauksessa varaus peruuntuu ja peruuntumisesta veloitetaan 50 euron maksu.